Crush: Del 48.

Du gikk bortover mot skapet ditt for å legge igjen bøkene etter siste time. Det var en del ute i gangene, men du så ingen du kjente som du kunne slå følge med. Da du åpnet skapet ditt falt det plutselig noe ut av skapet, et hvit sammenbrettet ark. Du tok det opp og leste på fremsiden: Til *Dittnavn*, les dette et folketomt sted, for ditt eget beste.


Du kjente hjertet ditt hoppet i brystet og du la fort fra deg bøkene og kikket ned på klokka. Det var fem minutter til skoleklokken skulle signalisere at dagen var ferdig, så du tok med deg arket og løp mot jentedoen. Heldigvis var det tomt der inne, så du lente deg innat bankene med vasker og slang ned veska. Skriften på fremsiden var en du ikke dro kjensel på, så du lot deg ikke fundere over hvem som kunne ha skrevet det, du bare brettet det fort opp.
Hvis ikke du holder deg langt unna Liam fra nå av og slår opp med han, kommer jeg til å sette ut rykter om deg og din lille venn Jacob. For jeg vet om planene deres? Xx, ja, du vet hvem jeg er ;) PS: ikke snakk til noen om dette brevet, det kan være vår lille hemmelighet, Liam vil uansett ikke tro deg, for jeg er jo hans lille sårbare venn uten noe hjem og beskyttelse <3
Du holdt pusten og lot arket falle ut av hånden din, mens du stirret ut i luften med måpende munn. Klart du skjønte hvem det var fra, det kunne ikke være noen andre en Isabella, men allikevel kom brevet som et sjokk. Holde deg langt unna Liam, slå opp med ham, det er noe som ikke var innenfor dine planer, så du måtte finne på noe å gjøre. Hvordan kunne Isabella sende deg et slikt brev?! Trodde hun virkelig at hun kunne ta fra deg Liam? Men en ting hadde Isabella rett i, du kunne ikke snakke med Liam om dette, for Isabella var jo han lille sårbare- blæ-blæ-venn.

Du sukket tungt, før du tok opp arket, brettet det sammen og la det i bunnen av veska di, før du forlot jentedoen.
«*Dittnavn*!» det var Jacob som kom opp på siden din. «Jeg slår følge med deg.» Du svarte han ikke, for du var alt for opptatt med å gruble på hva du skulle gjøre med trusselen. Slå opp med Liam? Hvordan kunne noen tro at du ville gjøre det, dere som hadde det så fantastisk sammen. Dere kom ut på parkeringsplassen og du så Range Roveren til Harry var parkert nærmest døren.
«Jeg er hentet av Harry. Hade, ser deg senere!» Mumler du til Jacob og går mot bilen til Harry.
«Ikke glem at vi skal finne på noe i morgen da?» Ropte han etter deg. Du holder bare tommelen opp til ham, før du setter deg inn.

«Vil du ikke flytte allikevel?» Harry hadde ikke sakt stort under bilturen, men da dere hadde parkert foran leiligheten din, holdt han deg igjen. Du lente deg tilbake i setet igjen.
«Jo, selvfølgelig! Hvorfor tror du ikke jeg vil det?» Du hadde ikke sakt stort du heller, uvanlig nok, så Harry merket på deg at noe var galt.
«Fordi du er så? så? rar. Du har ikke sakt et eneste ord under hele turen, ikke kommentert noen av sangene på radioen eller mobbet med for afro-krøllene jeg fikk da jeg lot Zayn føne håret mitt i dag!» Han peket opp mot håret sitt. Wow, det så faktisk ganske ille ut, rart du ikke hadde lagt merke til det, for nå klarte du ikke fjerne blikket fra det en gang. «Jada, jada, bare glo!»
«Det er ikke noe galt, hvis det er det du tror.» Mumlet du og gikk fort ut av bilen og overhørte det store sukket som kom fra Harry.
«Kan du ikke bare si det, for du er elendig til å lyve!» Han tok deg igjen og tok vesken din for deg.
«Nei, jeg kan ikke bare si det, Harry!» Sa du surt, lukket opp døren og trampet opp trappene til leiligheten.
«Hvorfor ikke?!» Maste han og lukket opp døren inn for deg.
«Fordi, det er? jente greier.» Du vendte hodet vekk og himlet med øynene av deg selv. Jente greier?! Virkelig?
«Sånn?eh?som hva da?» Spurte han flau. «Er det et gutteproblem eller noe annet?» Du viste hva han hintet til, så du slang deg på.
«Det er noe annet.» Du løp inn på rommet og lukket døren etter deg, før du falt sammen i sengen din og hylte ned i puten av frustrasjon. 

Tumblr_mdllwomfq01rhjiuoo1_400_large

JEG ER TILBAKE! Dere skjønner jeg har hatt noen problemer jeg måtte ta meg av, men jeg er ok nå. 

Mer? :)
-Fiction1d 

3 kommentarer

Michelle♥

19.02.2013 kl.20:34

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Susann Bjerkseth

19.02.2013 kl.20:51

Mere, mere, mere!! :D <3333

OneDirectionAndMyLife

19.02.2013 kl.20:59

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER :D <3 <3 <3 <3

Skriv en ny kommentar

fiction1d

fiction1d

100, Skien

Hei! Jeg skriver fanfictions om One Direction. Legg meg gjerne til som venn <3

Kategorier

Arkiv

hits