Crush: Del 49.

Du hørte noen komme inn inngangsdøren, men du fortsatte bare med pakkingen din, mens du hørte på de dempede stemmene snakke. De trodde nok du ikke kunne høre dem, men det var umulig å ikke tyvlytte når de snakket om deg.
«Hun var skikkelig rar, men jeg tror bare hun har? ja, perioden sin, eller noe.» Å fy f? Han sa ikke nettopp det du tror han sa.
«det er ikke sant!» Roper du ut døra, og får øye på Liam.
«Så noe er galt? Hva er galt?» Han kom mot deg og kikket deg bekymret i øynene «Du kan snakke med meg.»
«nei, jeg kan ikke det.» Mumlet du og kikket i bakken.
«Det sa hun til meg også, tror meg, du får ikke noe ut av henne.» Sa Harry og slang seg ned på sofaen.
«Kan du snakke med Stine om dette da?» Spurte Liam undrene.
«Jeg kan ikke snakke med noen om dette.» Sa du surt og gikk inn og fortsatte og pakke. Liam fulgte etter deg og hjalp deg. Dere sa ikke noe mens dere slang tingene dine ned i noen bagger og esker, men stillheten var behagelig. Du fikk tenke over hva du skulle gjøre, og kom frem til at du måtte si det til noen. Men hvem kunne du snakke med? Du kunne ikke si det til Liam, i aller fall, for Isabella er vennen hans, men på den andre siden så har han rett i å få vite sannheten om henne. Du nølte, men lot det være, da fikk du heller si det senere.

hey, smile (:

Etter du var ferdig pakket og Liam, Harry og Elise hadde hjulpet dere ned i bilen til Harry med alt sammen, kom Stine, Niall og Louis. De hilste kjapt, før de gikk opp for å pakke Stine sine saker. Du, Liam og Harry kjørte derfor rett til demmes leilighet, som også nå kom til å bli din leilighet. Du gledet deg egentlig til å flytte inn, få bo med Liam! Og du får se han hver dag, sammen med de andre guttene. Harry stoppet bilen og parkerte slik at det kom til å bli lett å få bert alt inn. Dere hoppet ut og du grep om to esker som du balanserte bortover mot døren. Harry tok noen esker han også, mens Liam drasset med seg en haug med vesker og bagger. Dere hadde bestemt dere for at du og Stine kunne dele på walk in closetet på gjesterommet, så dere bar en del inn der.
«herregud, du har mye ting!» Stønner Liam og slipper ned baggene dine. Skolevesken din velter plutselig og alt innholdet detter ut. «unnskyld.» Mumlet Liam, før han startet å skuffe alt oppi igjen. Men han stoppet brått da han så det sammen brettede arket.
«Nei!» Utbrøt du og hev deg mot det, men han hadde allerede startet å lese det og virvlet rundt så du dunket inn i ryggen hans isteden.

Mer?
-Fiction1d 

3 kommentarer

Susann Bjerkseth

19.02.2013 kl.22:43

Mer! :D

onefanficdirection

20.02.2013 kl.06:26

MEEEEEEEEEEEEEEER<3<32<3<33<3<3

Michelle♥

20.02.2013 kl.14:16

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Skriv en ny kommentar

fiction1d

fiction1d

100, Skien

Hei! Jeg skriver fanfictions om One Direction. Legg meg gjerne til som venn <3

Kategorier

Arkiv

hits