Crush: Del 50

«Liam. Få det!» Sa du strengt og prøvde å nappe det fra ham.
«Hva er det?» Han kikket på fremsiden av arket og opp på deg.
«Jeg kan ikke si det, for det er? en hemmelighet. Det er en lapp Stine sendte meg i timen.» Løy du og kikket fort i bakken. Du sto faktisk å løy Liam rett opp i ansiktet, så var det noe rart i at du ikke klarte å holde øyekontakt med ham? Du kikket fort opp på Harry, som stirret rart tilbake på deg, åpnet munnen for å si noe, men lukket den straks igjen.
«Å?» Svarte Liam. «men da så. Jeg skal ikke snoke i deres saker, hvis dere ikke vil det.» Han rakte deg arket og du skyndet deg ut å gripe det, før du styrtet ut av rommet.
«Jeg skal bare på do.» Ropte du da du var på vei bortover gangen.
«Hva var det jeg sa? Jentegreier?.»
«Harry!!» Stønnet du, før du løp inn på badet og låste døren etter deg. Du støttet deg mot vasken og stirret på ditt eget speilbilde. Håret ditt lå perfekt over skuldrene, du hadde rosa roser i kinnene og øynene dine var blanke, som om du når som helst kunne komme til å gråte. Hånden du holde lappen i var knyttet hardt rundt det og pusten din var tungere enn normalt. Du kjente det ble varmere og varmere, og tilslutt klarte du ikke stirre i speilet lengere, du slo blikket ned. Følelsen du fikk av å holde dette hemmelig var bare helt forferdelig, ikke viste du hva du skulle gjøre heller. Kanskje du burde latt Liam lese lappen likevel, hvorfor skulle en trussel fra Isabella stoppe deg egentlig? Du sukket tungt og kikket opp i speilet igjen, rosene i kinnene var bleknet en del, men øynene var like blanke. Du stønnet sint og virvlet mot døren, låste den opp og stormet ut, rett inn i Zayn.
«Wow! Unnskyld, jeg viste ikke du var der. Går det bra?» Zayn hjalp deg opp og kikket på deg.
«Ja.» Mumlet du og tørket en tåre som hadde løsnet fra øyekroken. Så hadde du ikke klart å holde dem borte likevel?
«Sikker på det? Det ser ikke ut til at det går bra.» Zayn kikket bekymret ned på deg.
«Jeg har det fint.» Du presset frem et smil og gikk forbi ham.
«Du kan snakke med meg hvis det er noe.» Sa han til ryggen din. Du snudde deg og kikket på ham. «Jeg holder på hemmeligheter.» Kanskje du burde snakke med Zayn? Du viste jo uansett ikke hva du skulle gjøre med dette, og ville nødig snakke med Harry om det, eller Stine og Liam for den saks skyld.
«Jeg? Liam?» Du trakk pusten, hakkete, og det er du skjønte at det var like før gråten kom. Du bare vakler bort til Zayn og rekker frem lappen til ham. Han tar hånden din og leier deg inn på rommet sitt og bort til sengen sin. Du satte deg ned og snufset litt, tviholdt på tårene som sved i øyekroken. Du gjorde alt du kunne for å blunke dem bort, men det var ikke så lett. Zayn satte seg ned ved siden av deg og leste lappen. Han studerte den en god stund, og en dyp nyve hadde lagt deg i pannen.
«Isabella.» Hvisket han og snudde seg mot deg. «Jeg skjønner ikke hvordan hun kan gjøre noe slikt. Har du vist det til Liam?» Zayn la en arm rund skulderen din.
«Nei. Jeg løy og sa det var en lapp Stine hadde gitt meg.» Snufset du. «Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.»
«Jeg er redd vi må si det til Liam.» Hvisket han og kikket trist inn i øynene dine.
«Men han og Isabella er venner. Enda jeg aldri så hater henne, vil jeg jo ikke ødelegge for noe av vennskapet deres.»
«Jeg skjønner det , men dette brevet viser Isabella fra en side Liam ikke vet noen ting om, en side han har rett til å vite om. Dessuten er du viktigere for ham enn det Isabella er.» Zayn smilte skjeft. Du tørket noen av tårene som hadde rent nedover kinnet ditt og sukket.
«Takk Zayn, men vil du hjelpe meg?» Du reiste deg opp og kikket ned på ham.
«Selvsagt!» Han la en arm rundt deg og dere gikk stille bort til der du forlot Liam og Harry. Du kjente deg kvalm og du hadde bare lyst til å løpe ut av huset med en gang. Men da Zayn åpnet døren sakte, skiftet følelsene dine, men det var ikke en posetiv vending?

(100+) Tumblr
Hva tror dere er galt?
-Fiction1d 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

fiction1d

fiction1d

100, Skien

Hei! Jeg skriver fanfictions om One Direction. Legg meg gjerne til som venn <3

Kategorier

Arkiv

hits