Crush: Del 52.

Munnen din åpnet seg og musklene ble til gelé. Zayn tok deg rundt livet og hjalp deg med å bli stående. Jeg så Liam trakk seg unna og gispet etter pusten, før Isabella styrtet mot oss. Liam holdt henne igjen.
«Hvorfor gjorde du det? Du vet jeg er sammen med *Dittnavn*.» Sa han med en sint tone.
«Gjorde hva? Du trakk deg jo ikke unna med en gang heller da.» Svarte hun frekt. Du kjente tåre etter tåre forlate øyekroken din.
«å, *Dittnavn*, kom hit!» Sa Liam trist og kom mot deg med åpne armer.
«Nei, Liam, jeg orker ikke mer! Jeg orker ikke dramaet! Kan du ikke bare velge mellom oss, eller la meg være?» Du stirret bort på Harry. «Kan du kjøre meg et sted? Jeg må tenke.» Harry nikket kort og spisset leppene idet han smatt forbi Liam.
«Men, det var hun som kysset meg, jeg ville aldri kysset henne.» Sa Liam og tok hånden din. «Dessuten må jeg snakke med deg. Isabella har nemlig fått et trusselbrev.»
«Hæ?» Du kjente det gikk kaldt nedover ryggen på deg. Ikke nok med at Isabella var her, men hadde hun også fått et trusselbrev.
«Ikke lat som du ikke vet hva vi snakker om. Du skrev at hvis jeg ikke holdt meg unna Liam, kom du til å kvele meg!» Hulket Isabella.
«HVA?! Og du tror henne?!» Du måpte mot Liam og røsket til deg hånden din.
«Jeg vet ikke hva jeg skal tro. Det er undertegnet med ditt navn og? du har vært rar i hele dag.» Sa han stille.
«Men Liam, *Dittnavn* har jo?» Du avbrøt Zayn.
«Hvis ikke du tror på sannheten, så kan du ha det så bra! Det er over!» Ropte du, stormet forbi Zayn og løp ut i bilen til Harry. Du satt deg gråtende inn og snudde deg mot Harry.
«Det er over?» Mumlet du og gråt enda mer.

day fifty-one. on Flickr - Photo Sharing!

Harry kjørte en stund rundt i området i London, mens sanger som Shut up og Glad you came spilte, men da sangen Na Na Na kom på skrudde du raskt av radioen.
«Hvor skal jeg liksom bo nå?» Mumlet du, mest til deg selv, men det så ut til at Harry hørte det.
«Du kan sove hos meg.» Han smilte et lite smil, men til slutt sukket han bekymret. «Du og Liam har deres krangler, denne er bare en av dem, dere finner nok ut av det.»
«Jeg vet ikke om jeg vil finne ut av det en gang, Harry!» Sa du oppgitt. Du hadde allerede blitt såret to ganger av Liam på grunn av Isabella, men denne tredje gangen tok kaka! Du hadde fått nok, hjertet ditt tålte ikke enda en kjærlighetssorg, men det så ut til at du bare hadde skaffet deg en enda verre en. Selv om det kanskje var galt av deg å slå opp med Liam, føltes det på en eller annen rar måte også riktig. Etter du hadde blitt sammen med ham hadde så mye forandret seg, ikke minst deg selv. Du hadde mistet litt av kontakten deg og Stine hadde, noe som også var både Harry, Niall og deres egen feil, siden dere valgte å være mye sammen med dem også. Familien din hjemme i Norge hadde du nesten ikke snakket med siden du var på besøk midt i sommerferien, på skolen hadde du gått ned i noen fag, du hadde masse drama rundt deg, og verst av alt var Liam-dramaet. Du holdt nesten ikke ut de dagene han ikke var hjemme, på en photoshoot, en signering, på en konsert eller et eller annet intervju. Han var en så stor del av Livet ditt at du hadde blitt helt blind for andre ting. Så kanskje det var riktig av deg å slå opp med ham, selv om du fortsatt hadde sterke følelser for ham, som du tvilte på kom til å blekne med det første. Nå kunne du jo fokusere mer på skolen, fotografere, finne på masse med Harry og Stine uten å mase om Liam, kanskje bli enda bedre kjent med resten av guttene? Du håpet bare det du fortalte deg selv var sant; at alt kom til å bli slik du tenkte.
 
Tumblr
mer?
-Fiction1d 

4 kommentarer

onefanficdirection

21.02.2013 kl.14:57

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERR3<3<3<33<3<3 Idag plis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

Susann Bjerkseth

21.02.2013 kl.15:24

Meeeeer!! <333 pls

Michelle♥

21.02.2013 kl.16:20

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER!<3<3<3<3<<<3<3<3<3<3<

OneDirectionAndMyLife

21.02.2013 kl.16:57

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER :D <3 <3 <3

Skriv en ny kommentar

fiction1d

fiction1d

100, Skien

Hei! Jeg skriver fanfictions om One Direction. Legg meg gjerne til som venn <3

Kategorier

Arkiv

hits