Crush: Del 53.

«Smågodt eller sjokolade?» Harry holdt opp to skåler og smilte stort. «nææ, vi tar begge deler!» Han tok med seg skålene, før han dro deg med opp på rommet ditt. Du hadde for det meste grått deg ferdig, så Harry ville muntre deg opp med en komedie og godteri, noe du ikke sa nei til. Dere satte dere ned gigantiske sengen hans, med dyner og masse puter, mens dere stappet i dere og kikket på The Hangover. Dere lo og fikk helt latteranfall av selv småting som ikke var morsomt. Midt i filmen bestemte Harry seg for å hive sjokolade på deg, noe som førte til godterikrig.
«Harry, jeg er så glad jeg har deg!» Sa du og lente deg mot skulderen hans.
«Jeg er glad jeg har deg også, søta.» Sa han og lo.
«Seriøst, jeg vet ikke hva jeg skulle gjort uten deg. Hadde jeg ikke hatt deg nå, ville jeg sikker ligget bortgjemt i en sofa på en eller annen café å gråte meg gjennom smertene. Eller enda verre; jeg hadde vært på vei tilbake til Norge.» Sa du og stappet en sjokoladebit inn i munnen.
«Så du tror du kan takle det? Du skulle jo tross alt flytte inn hit i dag?» Harry lukket pcen sin med beinet, mens dere satt og snakkt.
«Jeg tror det. Men jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg nå?» Mumlet du. «Isabella har vel kapret leiligheten allerede, det var nok en del av planen hennes.»
«Planen hennes?» Harry skyver deg litt opp og plaserer hendene sine på skuldrene dine.
«først flytter jeg og Stine ut, slik at vi kan få bo hos dere og hun tar over vår leilighet, så sender hun meg trusselbrev, som gjør at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre?»
«Trusselbrev?! Slik som du sendte til henne?»
«Ærligtalt, ikke si meg at du tror på det? Jeg ville da aldri gjort noe sånt.» Du kikker overrasket bort på Harry, som kikker unnskyldende tilbake. «Så skriver hun et trusselbrev til seg selv og får det til å se ut som om det er fra meg. Kommer for å få trøst av Liam, som knuser hjertet mitt på den måten.»
«*Dittnavn*, ser du egentlig hva du selv har gjort nå?» Harry hever øyenbrynene og kikker på deg. Du lar alt synke inn, dypt inn i deg. Plutselig går det opp for deg.
«Jeg dumpet Liam for noe han ikke fortjente, alt sammen er Isabella sin skyld!» Noen tårer lurte seg frem og løp nedover kinnene dine. «men det endrer ikke det faktumet at han ikke trodde på meg, han trodde at jeg skrev det trusselbrevet.» Harry strøk bort tårene dine med tomlene og smilte svakt til deg.
«La oss bare tenke på noe annet, og etter skolen i morgen er det jo helg, da har du masser av tid til å tenke! I mellomtiden er du velkommen her så lenge du vil, jeg vet Louis ikke har noe imot det.» Harry rufset deg litt i håret og la vekk pcen sin. «La oss sove nå, du har jo skole i morgen og greier.»

Timeline Photos

Harry vekte deg en time før skolen startet, så du dusjet og fikk han til å hente noe tøy inne i leiligheten til Liam for deg. Du orket ikke sminke deg, så du bare hoppet rett inn i klærne og fønet håret, slik at det fortsatt var litt fuktig. Som vanlig, orket du ikke frokost, så du gikk rundt på rommet til Harry og leitet etter veska di.
«Lot jeg den ligge igjen hos Liam, Niall og Zayn?» Spurte du deg selv. Du stønnet. «Selvfølgelig gjorde jeg det.» Du mumlet til Harry og Louis som satt og drakk te, at du bare skulle inn å hente veska di, før du lukket døren og stilte deg opp ved døren til de andre guttene og Stine?s leilighet. Du var ikke vant til å banke på, så du gikk bare rett inn etter at du hadde trukket pusten dypt et parr ganger. Du kunne høre noen stemmer inne fra kjøkkenet, og fra all latteren å dømme, var det garantert Niall og Stine. Du gikk sakte inn til dem.
«*Dittnavn*! Hvor har du vært? Hvordan går det? Zayn fortalte alt?» Stine ristet deg frem og tilbake, så du stirret bare dumt på henne. «Sorry?»
«Det går greit, så lenge jeg slipper å se trynet til Liam på en stund.» Sa du surt og la armene i kors.
«Men? du gjorde det slutt??» Niall og Stine utvekslet noen forvirrede blikk.
«Ja, det gjorde jeg.» Svarte du kort og gikk mot rommet til Stine, der du hadde klærne dine. Niall og Stine fulgte ivrig etter deg. «Det var det eneste rette.»
«Det eneste rette?!» Niall satte seg på sengen og kikket på deg mens du pakket vesken din.
«Det er vanskelig å forklare? Jeg bare, klarer ikke det med at Liam ikke stoler på meg.» Du svelget og svelget, i håp om at den store klumpen i halsen skulle forsvinne. Gråtkvalt klarte du å avslutte samtalen med å si at Harry kunne kjøre deg og Stine til skolen om fem minutter, før du gikk ut og over til Harry og Louis igjen.

Harry parkerte bilen sin og kikket bort på deg og Stine som var på vei ut av bilen.
«Kan jeg være med?» Spurte han og kikket på deg gjennom solbrille glassene sine. Du snudde deg og kikket på refleksjonen i glassene.
«Tja, hvis du vil kjede livet av deg, så skal ikke jeg stoppe deg!» Sa du og lo en kort latter.
«Fint, da blir jeg med!» Sa han glad og hoppet ut av bilen. Klokken ringte akkurat inn og dere gikk sammen til første time.
 
Harry
Mer?
-Fiction1d 

2 kommentarer

onefanficdirection

22.02.2013 kl.18:07

MEEEEEEEEEEEEEEEER<3<3<3<3<3<3<3<3<3

OneDirectionAndMyLife

22.02.2013 kl.18:13

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER :D <3 <3 <3

Skriv en ny kommentar

fiction1d

fiction1d

100, Skien

Hei! Jeg skriver fanfictions om One Direction. Legg meg gjerne til som venn <3

Kategorier

Arkiv

hits