Crush: Del 54.

Ordningen funket fint som bare det: Du satt og prøvde å få med deg hva læreren sa, mens Harry skrev ned notater for deg. Det verste av alt var at det så ut til at han syntes det var gøy der han satt med tre forskjellige kulepenner og markeringstusjer i forskjellige farger.
«Har du det gøy eller?» Hvisket du til ham og smilte. Han var utrolig søt der han satt med hodet bøyd over boka og skrev så fint han kunne og markerte viktige ting med forskjellige farger.
«Hm? Å. Ja, det er gøy.» Svarte han og trakk på skuldrene. De fleste jentene i klassen holdt øynene sine på ham den meste av tiden, men det så han ikke ut til å bry seg noe om. Stine satt ved din andre side og kiket rart på Harry, i aller fall de gangene han stakk tungen litt ut og konsentrerte seg enda mer.
«Jeg må få Niall til å gjøre det der for meg!» Hvisket hun og beundret han. Du lo og vendte oppmerksomheten din mot tavlen igjen.

Det var endelig lunsjpause og du gikk ved siden av Stine og Harry som hadde en liten diskusjon om ett eller annet. Du la fort bøkene dine i skapet og dere gikk for å finne dere et bord i kantinen.
«Hei Harry! Vil du sitte med oss?» Sarah hoppet inn foran dere og skjøt ut trutmunnen sin mens hun puffet litt på håret sitt.
«Vel, egentlig så..» Begynte Harry, men Sarah avbrøt han.
«ikke si du skal sitte med taperne?» Hun kikket på deg og Stine med et bitchi blikk.
«tapere? Jeg syntes heller du er en taper, som håner andre på den måten! Jeg vil mye heller sitte med disse to hyggelige jentene enn med deg og dine frekke venner. Vær så snill og gå ut fra veien vår.» Sa Harry og trakk på smilebåndene. Sarah måpte etter dere, der dere spradet bort til et ledig bord og dumpet ned. Du og Stine kikket på hverandre med store øyne, etter Harrys lille utbrudd.
«Jeg kan kjøpe noe mat, bare vent her.» Sa Harry til dere og forsvant bort i den evige lange køen foran kantinen.
«Du, hvordan går det egentlig med deg?» Spurte Stine etter en stund. «Jeg hadde ikke forventet at du kom til å slå opp med Liam.» Liam, du hadde ikke tenkt på ham siden i dag tidlig, men nå kjente du suget i magen kom tilbake. Det hadde vel kanskje ikke gått skikkelig opp for deg at dere ikke var sammen lengere. Men med ett du tenkte på det, kjente du tårene blinke i øynene.
«Det går faktisk greit? Det er bare litt vanskelig.» Svarte du og kikket ned i boret, bestemt på å blunke vekk tårene.
«Jeg har snakket med Liam.» Med ett Stine hadde sakt det, skjøt hodet ditt opp. Nå var du spent på hva han hadde sakt!

 
One Direction
Bare fordi de er så deilige <3
Mere?
-Fiction1d 

3 kommentarer

OneDirectionAndMyLife

22.02.2013 kl.18:29

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER :D <3 <3 <3

onefanficdirection

22.02.2013 kl.18:36

MEEEEEEER<3

22.02.2013 kl.19:38

Meeeer❤❤❤❤❤

Skriv en ny kommentar

fiction1d

fiction1d

100, Skien

Hei! Jeg skriver fanfictions om One Direction. Legg meg gjerne til som venn <3

Kategorier

Arkiv

hits