Crush: Del 55.

«Først så banket jeg på døren hans, men ingen svarte, så jeg bare lukket opp. Han lå i senga med hodet begravd i dyna og jeg hørte han gråt, så jeg gikk bort å spurte om alt var greit. Han fortalte meg at du hadde slått opp med ham og at han ikke kunne tro hva han hadde gjort!»
«han kysset Isabella.» Hvisket du.
«Nei, *Dittnavn*, Hun kysset ham! Men han skjønte hvorfor du slo opp med han. Han sa noe om at han ikke burde tvilt på deg og at du fortjente en så mye bedre enn han. Han var helt ute av seg, stakkar, han satt på sengen med røde ringer rundt øynene og gråt og hulket i ett sett.» Fortsatte Stine.
«Vil du at jeg skal få dårlig samvittighet?!» Spyttet du mot henne. Det hun fortalte fikk deg bare til å krympe deg mer og mer sammen.
«Jeg forteller bare sannheten? Jeg syntes du burde snakke med ham.» Sa Stine og la armene i kors.
«Og hva skulle jeg så si?» dette var noe du ikke ville ta skylden for, Liam ba om det!
«Han er helt knust! Du kunne i det minste latt han forklare.» Mumlet Stine og kikket på deg med et alvorlig blikk.
«Tar du han sin side?!» Du spratt opp og måpte ned mot henne.
«Jeg sier bare at han har rett til å forklare seg.»
«Jeg trenger ingen forklaring på at han ikke stoler på meg.» Freste du mot Stine og satte deg surt ned igjen. Det siste du trengte var enda en person å krangle med, så du bestemte deg bare for å overse Stine en stund, istedenfor å rase ut av kantinen. Dere satt på hver deres side av bordet og kastet ikke så mye som et blikk i hverandres retning.

«jenter! Dere har ikke sakt et ord til hverandre. Hva er galt? Dere skravler som regel hull i hodet på meg!» Utbrøt Harry med munnen full av salat. Du hadde bare pirket litt i din, mens Stine bare hadde spist to gafler av den.
«Vi har ikke noe å si.» Mumlet du og kikket på Stine, som kikket uttrykksløs tilbake på deg. Du fnøs og himlet med øynene. Harry stønnet og knipset foran dere.
«dette er ikke riktig tidspunkt for en jentekrangel nå!» Sa han
«men hun tar Liam?s side! Hun sier at han fortjener å forklare seg, som om jeg ikke har skjønt at han ikke stoler på meg.» Du legger armene i kors og skuler mot Stine.
«Jeg skjønner det sårer, og at å se han og Isabella kysse gjør vondt, men du har ikke fått hørt hans side av saken.» Svarer Stine, litt mere ydmyk. «Jeg tar ikke Liam?s side, jeg sier bare hva jeg mener. Og jeg vet at du vet at jeg vet at Liam vet at Isabella er slu, han vet bare ikke hva han skal tro.» Du måtte le av Stines ordvalg, noe som også fikk Stine til å le.
«Men jeg er bare ikke klar for å snakke med han enda.» Mumler du.
«Du trenger ikke gjøre det enda, men for all del, gjør det om ikke lenge.» Sa Stine, før dere begge tok litt av salaten deres.

Dere gikk bortover gangene på vei mot parkeringsplassen, da du plutselig fikk øye på Jacob som står på utsiden av døren.
«Jacob! Harry, Stine, jeg lovet Jacob at vi skulle finne på noe i dag!» Sa du stresset og stoppet dem.
«Så gjør det da vel!» Harry bustet til håret ditt og gliste. «Stine og jeg klarer oss selv. Vi kan jo spise før vi drar hjem til de andre?» Harry kikket bort på Stine. Hun trakk på skuldrene og nikket til deg.
«Ok, da ser jeg dere senere!» Du ga dem begge en stor klem, før du løp ut til Jacob.

Mer?
-Fiction1d 

4 kommentarer

onefanficdirection

22.02.2013 kl.21:07

MEEEEEEEEEEEEEEERR<3<3<3<3

22.02.2013 kl.21:12

Meeeeeeer please!!!!!!!!

Susann Bjerkseth

22.02.2013 kl.22:25

Meeer!! <3333333

22.02.2013 kl.23:03

meeeeeeeer<333

Skriv en ny kommentar

fiction1d

fiction1d

100, Skien

Hei! Jeg skriver fanfictions om One Direction. Legg meg gjerne til som venn <3

Kategorier

Arkiv

hits