Crush: Del 56.

«Jacob!» Sa du da du så han sto med ryggen til deg. Han kvapp til og kikket skremt bak seg. «Hei!» Gliste du til ham.
«Hei du! Så Liam lot deg forlate seg i noen timer?» Spurte han mens han lo. Du kjente det stakk til i magen, Jacob kunne jo ikke vite om deg og Liams krangel, som førte til at du gjorde det slutt. Du prøvde bare å smile, mens du nikket og kikket ned i bakken. «Noe galt, eller?» Jacob la en hånd på skulderen din og tvang deg til å kikke opp.
«Ikke i det hele tatt!» Løy du og jekket opp smilet et parr hakk. «Bare la oss snakke om noe annet enn skole, lekser, foto, skriving, kjendiser og? Liam, for eksempel?» Du bet deg i lappa og unngikk blikket hans.
«ok?» Sa han tvilende, før dere gikk mot sentrum av London.

Dere hadde gått en tur i parken og satt nå på en liten cafe og spiste noen rundstykker. Jacob tok seg for det meste av snakkingen, og som du hadde bedt han om, holdt han seg unna temaer som skole og viktigst av alt; Liam. Bare du tenkte på ham ble du trist og innerst inne savnet du ham egentlig. Det var bare det at du ikke fikk bildet av at Isabella og Liam kysse ut av hodet, og det at han ikke stolte på deg. At han heller valgte å tro på Isabella? ja, det var bare uvirkelig for deg.
«Hallo! Følger du med eller?» Jacob knipset foran deg. Du ristet kjapt på hodet.
«Unnskyld, hva sa du?»
«Hvorfor er du helt bortreist i dag?» Jacob tok en slurk av colaen sin og kikket på deg med bekymrede øyne.
«Det har bare skjedd noe, noe jeg ikke helt klarer å få ut av hodet.» Mumlet du og drakk resten av colaen din. Jacob lente seg nærmere deg over bordet og kikket deg inn i øynene.
«Du kan fortelle meg det.» Hvisket han.
«Takk, men jeg har allerede snakket med noen om det.» Sa du avvisende og hevet øyenbrynene.
«Det har med Liam å gjøre, har det ikke?» Spurte Jacob i en ertende tone. «Hva er galt nå da?»
«det er ingenting?» Sukket du. «Jacob. Jeg vil ikke snakke om det.» du kikket ned på mobilen din og oppdaget at du hadde et tapt anrop og to ulest meldinger. Det var vist Louis som hadde prøvd å ringt deg, men du gadd ikke ringe tilbake, ettersom han også hadde sendt deg en melding.
Hey! Lurte på om du kom bort i studioet etter på? :) Du smilte og sendte tilbake at du kom om ikke lenge, for du hadde ikke så veldig lyst til å være så mye lengere med Jacob.
«Jacob, jeg må gå nå. Skal bort til studioet sammen Louis.» Du reiste deg og smilte. «Det var hyggelig å være med deg!»
«Ja, takk det samme!» Jacob smilte og vinket til deg, idet du var på vei ut av døren av cafeen.

Siden det ikke var så langt til studioet bestemte du deg for å gå dit. Du gadd ikke finne frem øreproppene for å høre på musikk, for det skjedde så mye rundt deg som trakk til seg oppmerksomheten din. Foran deg gikk et gammelt ektepar og skravlet høylytt om en middag de spiste på en fin restaurant. På en benk på utsiden av en klesbutikk satt en ekstremt feminin fyr og leste oppslukt i et moteblad, synet fikk deg til å glise stort. Alt var normalt, gatene var folkefulle og det summet i ørene dine. Biler suste forbi, taxier plukket opp folk, busser stoppet på holdeplassene. Du myste opp mot solen og lot hele deg trekke inn de herlige strålene den ga fra seg. Du gikk slik en stund, i din egen verden av uviktige tanker, men en klam hånd rundt håndleddet ditt dro deg tilbake til virkeligheten.

487926_431279476950145_267291634_n_large

Mer?
-Fiction1d 

2 kommentarer

Susann Bjerkseth

09.03.2013 kl.21:57

Jaaa, mer!! Masse mer <3333

OneDirectionAndMyLife

09.03.2013 kl.22:10

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER :D <3 <3 <3

Skriv en ny kommentar

fiction1d

fiction1d

100, Skien

Hei! Jeg skriver fanfictions om One Direction. Legg meg gjerne til som venn <3

Kategorier

Arkiv

hits