Crush: Del 57.

Du røsket til deg hånden av ren refleks, stoppet og virvlet rundt. Der sto han, i en av sine rutete skjorter, bustete hår og med vakre øyne. Hjertet ditt hoppet over et slag og du kjente tårer presse seg på i øynene. Du var ikke klar til å se ham, enda så mye som du ønsket at du bare kunne kaste deg inn i armene hans og tilgi ham. Han åpnet munnen for å si noe, og beina dine reagerte ved å spurte, bort fra Liam. Du løp, raskere enn du noen gang har løpt før. Brøt deg inn i klynger, albuet deg frem. Du viste Liam var en rask løper, men han var også smart nok til å la vær å løpe etter deg, men beina dine ville ikke stoppe likevel. De stoppet ikke før du var fremme ved studioet, som var hele fem kvartaler unna der du hadde møtt Liam!

Du røsket opp døren og stormet inn. Så andpusten som du var, kollapset du sammen i sofaen i hjørnet og gispet etter luft.
«Jeg ba deg ikke komme så fort.» Lo Louis. Du holdt deg på magen og peste frem noen ord.
«Liam? Kunne ikke? Bare løp?» Du stønnet og satte deg litt opp. Louis kom bort til deg, la en arm rundt deg og nikket.
«Du er ikke klar til å snakke med han, er du vel?» Du ristet på hodet. «Så ta den tiden du trenger, det er jo ingen ting som haster. Liam venter, han elsker deg jo, hans kjærlighet vil brenne lenge, hvis ikke til evig tid.» Ordene til Louis sved, dypt inn i hjertet. Du viste at Liam elsket deg, du elsker jo ham også, men at hans kjærlighet vil brenne lenge, evig! Du klarte ikke gape over det, for det var bare utenkelig. Du sukket og ristet på hodet igjen. Louis trakk på skuldrene og gikk bort til miksedamen Selena for å stille inn noen greier. Du fikk øye på Niall inne i studioet, og Zayn sittende i en sofa på andre siden av rommet, men hvor var Harry, og kom Liam til å komme dit?! Du var raskt på beina og løp over til Zayn.
«Hvor er Harry? Kommer Liam hit?» Du ristet han i skuldrene og han kikket forskrekket på deg.
«Harry er jo ute med Stine fortsatt, og de skulle vist møte noen andre også, Blake og Haylie?» Han kikket spørrende på deg, så du nikket ivrig. «Og Liam kommer, ja.»
«Men hva gjør jeg her da?!» Sa du sint og skulte mot Louis. Han viste at Liam kom hit.
«Lou er ferdig nå, så du kan sikkert finne på noe med ham.» Svarte Zayn og fiklet litt med det ene armbåndet sitt.
«Når er du og Niall ferdig?»  Du satte deg ned ved siden av ham. Han la armen på ryggstøtten bak deg og tvinnet en hårlokk av håret ditt.
«Om en times tid, tenker jeg. Vi kommer hjem om ikke lenge.» Svare han. «Du kan snakke med meg da, hvis det er det du lurer på.» Fortsatte han, som om han hadde lest tankene dine. Du trengte virkelig å snakke med Zayn nå, for du trengte å få klarnet opp i ting. Hva skulle du for eksempel si til Liam? Burde du si unnskyld og ta han tilbake, eller burde du la være? Ting var vanskelig å finne ut av alene.

Du og Louis dro hjem til leilighetene igjen. Du bestemte deg for å skifte til noe litt mer komfortabelt, så du lånte en onepiece av Harry. I mens du hadde skiftet hadde Louis stilt opp et brett spill.
«Seriøst?» Lo du og pekte ned på stigespillet.
«Ja, hvorfor ikke?» Louis satte seg ned på gulvet og trillet terningene. «Wooho! En sekser!» Jublet han og flyttet på brikken sin. Du lo så du nesten ikke fikk puste. Her satt du på gulvet og spilte stigespill med Louis, som var like ivrig som en fireåring. «Det er din tur da, *Dittnavn*!» Han kastet et godteri på deg og ristet oppgitt på hodet. «Nå må du følge med.» Dere spilte faktisk flere runder, da det plutselig kom noen inn døren. 

 
Tumblr_mjeuauwlao1s0r3jzo1_500_large

Mer? 
-Fiction1d 

3 kommentarer

Susann Bjerkseth

09.03.2013 kl.22:40

Ååå, mer <333

OneDirectionAndMyLife

09.03.2013 kl.22:47

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER :D <3 <3 <3

onefanficdirection

09.03.2013 kl.23:22

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER<3<3<3

Skriv en ny kommentar

fiction1d

fiction1d

100, Skien

Hei! Jeg skriver fanfictions om One Direction. Legg meg gjerne til som venn <3

Kategorier

Arkiv

hits